Waarom aan te raden?

Het is - dť oplossing tegen de meeste moderne kwalen zoals, Stress, constante vermoeidheid, burnout en het opheffen van innerlijke blokkades, e.a. die ons dagelijks leven uiteindelijk verzuren. De voetreflexmassage is aangewezen om optimaal te ontspannen evenzeer als een verwenning om u goed te voelen tegen alle spanningen. Verder om de bloeddoorstroming op gang te brengen of te houden en te verbeteren, vooral om de energie banen terug te activeren. Door de verhoogde en betere bloed doorstroming is er een stijging van de huidtemperatuur en tevens worden op deze manier moeilijke gifstoffen afgevoerd.

Deze intense behandeling stimuleert de productie van lichaam en -eigenstoffen wat de gezondheid en de vitaliteit bevordert. Deze massagevorm wordt bestempelt als therapie. De meerderheid van de mensen staan er niet bij stil en ze vergeten gewoon dat onze voeten het volle gewicht van het lichaam dragen en dit (doorgaans) een leven lang. In het algemeen is het geweten dat de voeten het meest verwaarloosd deel van het lichaam zijn en krijgen deze belangrijke ledematen de minste aandacht.

Daarom zijn de voeten meestal NIET verzorgd.

Daarbij komt dat de voeten meestal in een ongezond en oncomfortabel omgeving, minderwaardig schoeisel, de ganse dag opgesloten zitten. Daar zitten ze geprangd in een muffe cocon. Meestal een omgeven van een verstikkende vochtige transpiratie.

De voeten reageren steeds op elke beslissing die door de eigenaar genomen wordt. Dit gaat automatisch zonder er aan te denken.

Het is een Gods geschenk om twee gezonde -goed functionerende voeten te mogen bezitten!

   

 

     Volgende pagina