Voetmassage Reflexologie & Tenenlezen

 
 

 

 

Bedenk, dat uw voeten het (zware) lichaam dragen de ganse dag door en een heel leven lang. Als dank zijn ze opgesloten, in muf en vochtige schoeisel. De voeten kunnen niet ademen met alle gevolgen van dien, schimmels en andere vervelende huid irritaties.  

Algemeen is het geweten dat onze voeten de meest gediscrimineerde ledenmaten zijn. Meestal schenkt men er maar weinig aandacht aan. Dit is ten onrechte, daar de voeten meer dan hun gewicht in goud waard zijn. 

 

Vergeet vooral niet, zonder uw voeten ga je niet en als je ze mist, een extra paar kan je nergens krijgen! 

Dit is onze boodschap!

 

Een "Voetreflexmassage" draagt rechtstreeks bij aan een goed gezond en fit lichaam. Het helpt om telkens de uitdagingen van het moderne leven aan te kunnen en neemt stress in het lichaam weg. Het verhoogd daarbij de nodige levensenergie. Het huidige leven dat we den dag van vandaag leiden is een en al Stress, dit van de morgen tot de avond."Stress" het ziekte beeld van de moderne mens, hieruit ontstaan enorm veel verdoken kwalen. Vergeet niet dat wanneer het evenwicht in ons lichaam verstoort is dan worden we of zijn we "Ziek".

We hebben maar weinig tijd meer voor ons zelf! Er zijn steeds andere prioriteiten en als gevolg daarvan voelen we ons niet meer lekker in ons vel. Het lichaam zowel als de geest krijgen het hard te verduren. Het is steeds van vooruit en we geraken het evenwicht kwijt en onze geest geraakt uit balans!

We eisen teveel van dat enige lichaam en alzo geven we het niet voldoende energie in de plaats. Het wordt stijf en stram. Alles doet pijn, en zo verder.

Senioren weten maar al te goed hoe dat aanvoelt. De meeste willen actief blijven! Velen onder hen kennen reeds deze weldaad en het welzijn ervan. regelmatige "Voetreflexmassage" zij willen het dan ook niet meer missen.         

 Inhoud site.           Aarzel niet en maak meteen  uw afspraak!                      

 

 

Lees verder! 

WAT IS HET?
VOOR WIE?
AAN TE RADEN
PARTNERS
HOE WERKT HET?
HET RISICO?
AFSPRAAK
OORKAARSEN!
HOT NIEUWS
 

 

   
 

 

 

Belangrijk Opmerking - Attention Remark!!!
Mocht u foto´s (etc) tegenkomen, waarop auteursrechten van toepassing zouden kunnen zijn, dan worden deze, indien gewenst, door ons direct verwijderd!!!

De makers van deze site zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de sites waar naartoe wordt gelinkt.

Contact:   Cellteam@Telenet.be
Disclaimer, Photo’s (etc.) which are protected by copyrights, will be removed directly after reply !
Please, contact us.

You are visitor:   

Bijgewerkt op: 21/01/2012 20:16:19

                                                                 

  GANESHA

Go Home