Oorkaarsen
Yin Yang Aromas
Ontspanningsmuziek
                                           

 

Energetische Cremes
Electrique
Active
Intensive
Regenerative

 

Over Biosun

 

Cellteamsol

 

Energetische Crèmes

Milieu-invloeden belastend voor onze huid


Zuivere huidbescherming


Voel je goed in je vel!


Stromend energie is leven


Voel je lekker en gerust!


 

 

Milieu invloeden belastend voor onze huid.

Onze huid is het grootste én het meest gevoelige orgaan van ons lichaam. Door de toenemende milieuproblemen in onze tijd, zoals schadelijke stoffen in de lucht en de al maar agressievere inwerking van de zon, wordt onze huid belast als nooit tevoren. Daardoor raken haar natuurlijke barrièrefunctie en de energiehuishouding in ons lichaam vaak verstoord.

Er treden negatieve veranderingen op in ons huidmilieu.


Zuivere Huidbescherming

De actieve minerale ionen van onze celstroomcrème geven je huid voor lange tijd nieuwe energie, en vitaliseren haar levensbelangrijke beschermings- en barrièrefunctie.


Voel je goed in je vel

 

 

De BIOSUN  -celstroomcrèmes zijn meer dan 15 jaar geleden ontwikkeld in de natuurgeneeskunde en met succes toegepast in de cosmetica. Dankzij de nieuwe, hoogwaardige formule bevat de crèmes nog meer actieve minerale zouten, elektrolyten en vitamine E, dat zo belangrijk is voor de huidbescherming. Meteen na het aanbrengen wordt de energiepotentiaal van de huid op een aangenaam verfrissende manier mineraal verrijkt, intensief gevitaliseerd en naar een harmonisch evenwicht gereguleerd.

Zo wordt de huid duurzaam verlevendigd en beschermd. Ons lichaam legt belangrijke voorraden

vocht aan en de celstofwisseling neemt toe.

De waardevolle plantenextracten in onze crèmes hebben een doelgerichte werking: ze verzorgen en stabiliseren onmiddellijk de huid op de plaats waar je de crème aanbrengt.

De biologische barrièrefunctie van de huid wordt geregenereerd en geeft je een natuurlijke bescherming tegen belastende milieu-invloeden.

Voel je na een vermoeiende dag weer gewoon goed in je vel. Verfris en onspan je door je gezicht en je huid ruim met crème in te smeren. Je zult versteld staan van de snelle werking, en merken hoe aangenaam het effect van onze celstroomcrèmes wel is voor je "huidwelzijn".

Stromende energie is leven.


"Alles stroomt", dat wisten de oude Griekse filosofen al. Ook in onze huid spelen zich voortdurend belangrijke bio-elektrische processen af. De natuurlijke vitaliteit van onze cellen is heel sterk afhankelijk van de verzorging met bepaalde mineralen en sporenelementen. Het natuurlijke stromen van de biologische elektriciteit is daarom van levensbelang. Toch is het uitgerekend in onze huid dat de natuurlijke bio-elektrische huishouding een bijzonder zware taak blijkt. Vooral naarmate de belasting door milieuvervuiling toeneemt.

Onze huid heeft daarom een werkzame verzorging nodig die bij deze tijd past. Niet alleen een gerichte bescherming van het huidoppervlak is raadzaam, maar ook de actieve ondersteuning van onze energiehuishouding.


BIOSUN celstroomcrèmes hermineraliseren, vitaliseren en reguleren de bio-energetische functies van de huid en stimuleren de celstofwisseling. Ze zijn geschikt voor alle huidtypes en dermatologisch getest, en zelfs mensen met een gevoelige huid mogen ze gerust gebruiken. De waardevolle plantenessences zijn voor zover mogelijk van gecontroleerd biologische teelt of in het wild geplukt.

Voel je lekker en gerust!


Al jaren geleden hebben we bij BIOSUN opgemerkt welke invloed negatieve milieufactoren hebben op de menselijke huid, en zijn we begonnen met de ontwikkeling van onze bio-energetische celstroomcrème. Via voortdurende contacten met mensen uit de gewone en de alternatieve geneeskunde en dankzij het nauwkeurig evalueren van onderzoeksresultaten en gebruikerservaringen, is BIOSUN in staat om je vandaag een uiterst actueel gamma van crèmes voor te stellen, die je huid natuurlijk verzorgen en schadelijke milieu-invloeden gericht aanpakken.

We willen dat je je gerust en goed in je vel voelt!


JE BIOSUN TEAM.


Oorkaarsen | YinYang Aroma's | Ontspanningsmuziek |

TopOver ons | Cellteamsol

 

© Copyright voor tekst en foto's: BIOSUN, Duitsland