Oorkaarsen

Yin Yang Aromas

Ontspanningsmuziek

Energetische Cremes

 

                                      

Cellteamsol

 

 

Over BIOSUN - De Firma


Biosun is gesticht in 1984 door deelgenoot en directeur van de compagnie,

 de heer Udo Leschik,MBA.


Biosun heeft zich in de genezing zonder gebruik van geneesmiddelen geprofileerd voor meer dan zeventien jaren met een professionele groep van naturopaten en geneesheren. Deze gespecialiseerde kennis bezittende in alternatieve geneeskunde en therapeutische cosmetische producten heeft zich ononderbroken verder gezet. Biosun geniet van een buitengewoon reputatie onder de specialisten. Vooral door onze eigen medische en geneeskundige initiatieven die colloqiums en wetenschappelijke studies toevoegen aan die status.

 

Wij gebruiken onze medische bekwaamheid in de economische mega-tendens van het volgende decennium - de toekomstige markt ' Wellness '. Alzo stellen wij onze eigen product oplossingen en gevoel-goed-concepten voor lichaam, geest, ziel in het midden van de aandacht.

 

In Schwalbach, onderneming, hebben we 30 bedienden te werk gesteld en nog eens een extra 51 in onze gemeenschappelijke ondernemingen.

BIOSUN wordt kengemerkt door flexibele reacties op de markt, nauwkeurige kennis van de doelgroepen en de professioneel opgeleide werknemers die regelmatig worden opgeleid. Al dit staat BIOSUN toe om de internationale marktleider voor earcandles te zijn - een medisch product dat therapeuten evenals privé klanten fascineert.

De bekwame medische raad van BIOSUN laat zijn wetenschappelijke en adviesdeskundigen bijgevolg verdere studie doen, in het bijzonder voor de ontwikkeling van producten.

De leden van onze medische commissie zijn:

Prof. Dr. Dieter K. Schneidewind
Dr. Jakob Derbolowsky
Dr. Christian Maaß
Dr. Klaus Jung, Naturopath
Christa Funke-Leschik, Naturopath

Alle activiteiten in termen van marketing zijn onder controle van Schwalbach, waar, in de loop van zijn uitbreiding, BIOSUN een nieuwe plaats gevonden heeft met genoeg capaciteit voor nieuwe werknemers en om de voortdurend stijgende vraag naar productie en voorraden.

 

BIOSUN  en haar Producten


In 1984 begon BIOSUN met bio-energetische cel-energieverzorgings Slogan: zuivere huidbescherming) welke in naturopathy werden ontwikkeld en sinsdien door therapeuten evenals in schoonheidsmiddelen zijn gebruikt. Zijn speciale formule omvat actieve minerale zouten, elektrolyten en de belangrijke cel die vitamine E beschermt. Het de energiepotentieel van de huid is verrijkt met mineralen, intensief geactiveerd en  onmiddellijk geregeld na het aanbrengen.

Kort na de introductie van Original BIOSUN Hopi-Earcandle  - werd het een officieel medisch product als geregistreerd handelsmerk. Naast Originele Biosun Hopi Earcandle ontwikkelde het bedrijf essentiële olie oorkaarsen, fragrancial essences evenals het ontspannen, Indiaans muziek en dit in samenwerking met therapeuten.

Voor het speciale gebruik in naturopathy - homeopathische geneesmiddelen zijn ook deel van onze portefeuille.Voor een lange tijd verstrekte BIOSUN ook medische instrumenten zoals therapielasers, acupunctuur en geneeskundige test instrumenten.

 

Twee bedrijfssectoren, in de economie, maken de toekomst van het bedrijf uit, namelijk:

de naturopathy en de wellnessmarkt.


Oorkaarsen | YinYang Aroma's | Ontspanningsmuziek | Energetic Creams
| Top |

 

   

© Copyright voor tekst en foto's: BIOSUN, Duitsland